Despre noi

Facem lucruri geniale împreună

Suntem o echipă de digital marketing pe care te poți baza. Construim încredere prin comunicare, transparență și rezultate.

Construită pe informații. Focusată pe dezvoltare.

Fondată în 2016, suntem o agenție de digital marketing unde principala noastră preocupare este grija pentru oamenii, partenerii și clienții noștri.

Suntem o agenție de digital marketing cu care clienții sunt încântați să lucreze.  Dezvoltăm o agenție în care toți suntem mândri că avem un rol. Cultivăm o cultură care inspiră la acțiune și dezvoltare.

Ce apreciază clienții la noi

Echipa noatră este apreciată pentru pasiunea cu care face lucrurile, profesionalism, setea de inovație, corectitudine, rapiditatea cu care livrează produsele finale.

Fă cunoștință cu echipa

Livrăm rezultatele dorite în termenele stabilite. Realizăm experiențe digitale pe care le promovăm pe canalele potrivite de comunicare.

Daniel Lazăr

Founder & CEO

Oana Lazăr

co-Founder & Data Analyst

Oana

Copywriter

Liviu

Graphic Designer

Mihaela

Social Media Specialist

Bogdan

Social Media Manager

Zeci de parteneri și clienți din țară și din străinătate

În fiecare zi noi construim încredere prin dezvoltarea de soluții digitale personalizate fiecărui tip de client și fiecărui tip de consumator final  pe care aceștia îl au.

Vrei să afli mai multe?

Este ușor să afli mai multe despre noi. Suntem deschiși la comunicare și răspundem oricărui tip de mesaj în cel mult 24 de ore.