Advertising & Branded Content

Dezvoltăm campanii de marketing personalizate care conectează brandurile cu clienții. Ne bazăm pe creativitate și conținut.

Profită de potențialul de creștere al afacerii tale

Indiferent de bugetul sau obiectivele tale de business noi avem un pachet de servicii special creat pentru tine care îți va aduce cu siguranță succes.

Poți conta pe noi în ceea ce privește munca grea din spatele campaniilor de publicitate

De la social media marketing, campanii de promovare online, campanii de promovare offline, SEO la content marketing suntem aici pentru a te ajuta și pentru a debloca potențialul afacerii tale.

Promovarea este cheia pentru a fi mereu în atenția clienților tăi.

Social Media Marketing

Alegem și dezvoltăm strategia de marketing potrivită brandului tău. Administrăm paginile de social media și ne ocupăm de campaniile plătite. Creatorii de conținut și designerii din echipa noastră se vor ocupa de toate materialele grafice necesare pe paginile tale de social media.

Promovare online si offline

Creativitatea și profesionalismul ne definesc munca. Poți fi sigur că vei avea un logo unic și memorabil în care culorile, fonturile și alte elemente reprezentative se îmbină excepțional.

Manual de Brand

Îți dorești ca toate persoanele implicate în afacerea ta să vorbescă în spiritul brandului tău așa că ai nevoie de toate elementele brandului într-un singur loc.

Consultanță

Indiferent dacă abia începi un proiect sau dacă vrei să te reinventezi suntem mereu gata să îți oferim sfaturi. Poți conta pe noi pentru audit de brand sau implementarea unui brand nou.

Începem cu înțelegerea nevoilor brandului

Pentru a putea dezvolta o strategie de brand imbatabilă.