Brand Identity & Positioning

Te ajutăm să proiectezi, conceptualizezi și să implementezi un brand cuprinzător și bine echilibrat care va rămâne în mintea actualilor și a viitorilor clienți.

Identități de brand unice și complexe

Indiferent dacă dorești o actualizare a brandului sau dorești unul de la zero noi te ajutăm să dezvolți un brand puternic și memorabil.

Suntem mereu bucuroși că putem să te ajutăm

Te ajutăm cu tot ceea ce înseamnă: proiectarea logoului din punct de vedere artistic (paleta de culori, tipar și formate de logo), campanii de lansare, publicitate și alte lucruri specifice.

Obține o vizibilitate mai bună pentru afacerea ta.

Brand Naming & Messaging

Numele afacerii tale trebuie să fie remarcabil. După cercetări riguroase și ani de experiență în comunicare vom stabili cel mai bun nume și mesaj pentru tine.

Logo Design

Creativitatea și profesionalismul ne definesc munca. Poți fi sigur că vei avea un logo unic și memorabil în care culorile, fonturile și alte elemente reprezentative se îmbină excepțional.

Manual de Brand

Îți dorești ca toate persoanele implicte în afacerea ta să vorbescă în spiritul brandului tău așa că ai nevoie de toate elementele brandului într-un singur loc.

Consultanță

Indiferent dacă abia începi un proiect sau dacă vrei să te reinventezi suntem mereu gata să îți oferim sfaturi. Poți conta pe noi pentru audit de brand sau implementarea unui brand nou.

Începem cu înțelegerea nevoilor brandului

Pentru a putea dezvolta o strategie de brand imbatabilă.