Research & Consulting

În același timp cu creșterea volumului de date, și metodele de analiză a datelor se diversifică, organizațiile și instituțiile încep tot mai frecvent să integreze și să se bazeze pe analiza datelor în procesul de luare a deciziilor.

Cercetarea și analiza datelor este esențială în mediul de afaceri

Indiferent dacă vrei să afli cât de mulțumiți sunt angajații tăi sau cât de mulțumiți sunt clienții tăi noi suntem pregătiți să punem în practică metode de cercetare și analiză eficiente.

Informațiile generează performanțe ridicate

Lumea în care activează clienții și concurenții tăi se mișcă rapid. Știința analizei datelor evoluează foarte mult. De aceea, experții noștri în știința datelor se informează permanent pentru a utiliza cele mai moderne metode de analiză.
Informațiile înseamnă putere

Analiza satisfacției angajaților

Analizăm datele primare și secundare referitoare la angajații din compania ta și subliniem lucrurile cu adevărat importante pentru creșterea afacerii și fidelizarea angajaților.

Analiza satisfacției clienților

Noi suntem capabili să analizăm pertinent întregul cadrul al activității tale de business și să identificăm soluțiile care se pliază cel mai bine pe nevoile tale în ceea ce privește menținerea clienților actuali și identificarea de clienți noi.

Evaluarea comportamentului de consum

Pentru a înțelege comportamentul de consum, astfel încât produsele/ serviciile să fie apreciate de clienții tăi, este necesară analiza unui ansamblu de factori: profilul consumatorilor, contextul, frecvența și volumul consumului, modul de informare cu privire la produse/ servicii.

Consultanță

Fie că îți dorești doar o discuție cu privire la starea afacerii tale sau vrei să creezi un întreg sistem de analiză a aspectelor referitoare la buna funcționare a activității, noi suntem gata pentru a discuta și analiza toate aspectele referitoare la cercetare și dezvoltare.

Experiența noastră contează

Pentru a putea dezvolta o strategie de creștere bazată pe date.