Web design & development
Te ajutăm să îți implementezi un site potrivit tipului de afacere în care activezi pentru a te prezenta și vinde facil către persoanele potrivite.
De ce ai nevoie de website personalizat?
Prezența online este o necesitate pentru fiecare afacere indiferent de industria în care activează. Trebuie să fii mai aproape de clienții tăi actuali și potențiali, informându-i despre tine, direct în website.
Construim cu grijă casa ta virtuală.
Te ajutăm cu tot ceea ce înseamnă: identificarea obiectivelor pe care site-ul trebuie să le atingă, structura și funcționalitățile pe care site-ul trebuie să le aibă, design remarcabil și responsive.
Informează-ți publicul în permanență
Site de prezentare
Trebuie să știi că nu este suficient să ai un website care arata bine. Dacă îți dorești ca vizitatorii să te contacteze, site-ul trebuie să aibă un design original, să se încarce rapid și să fie optimizat pentru conversii!
Site magazin online
Trebuie să ai un magazin online care atrage și convinge clienții să cumpere. În mediul online oamenii sunt mai pretentiosi și decid în câteva secunde dacă magazinul tau se ridică la nivelul așteptărilor lor. Te ajutăm să ai un magazin online construit să vândă.
Landing page
Landing page este o pagină web independentă creată special pentru o campanie de marketing sau de publicitate. Landing page-urile sunt realizate cu un singur obiectiv, cunoscut sub numele de „call to action”. Specialiștii noștri construiesc astfel de pagini care determină utilizatorii să cumpere.

Consultanță

Specialiștii noștri în Web Design & Development vin în întâmpinarea ta cu soluții de optimizare și dezvoltare digitale.  Cele mai bune idei vor fi realizate doar prin consultare permanentă cu tine și vor fi aplicate fie că vei să îți reinventezi site-ul, fie că vrei unul nou.

Dezvoltăm o experiență unică și plăcută pentru utilizatorii site-ului tău.