Categories
Marketing

În prezent suntem martorii unui fenomen fără precedent și anume faptul că oricine are un computer, telefon, tabletă și o conexiune la internet își poate transmite părerile, ideile și gândurile în orice colț al lumii de asemenea, conectat la internet. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Tik-Tok și nu numai au modificat radical maniera în care o întreagă generație își gestionează relațiile, comunică, împărtășește conținut și caută informații.

Schimbările pe care le trăim impactează ireparabil modalitățile de comunicare și comercializare dintre afaceri și clienți.

Regula numărul 1

Creează conținut care să aducă valoare audienței tale

Audiența ta nu este interesată de tine sau de produsele tale, ea este interesată să își rezolve propriile probleme, să își atingă propriile obiective și să își îmbunătățească propriile vieți. Creează conținut unic care să aducă valoare audienței tale.

Regula numărul 2

Nu este despre platformă, cât despre conținut

Conținutul distribuit către o persoană sau către grupuri de persoane trebuie să contribuie și să susțină creșterea reputației afacerii tale.

Regula numărul 3

Adu-ți aportul în comunitate

Comunitățile se construiesc în jurul unor pasiuni și obiective comune. Dezvoltarea lor începe prin colaborare și contribuție altruistă. Dezvoltarea unui angajament real cu publicul afacerii tale este esențial, trebuie să îți stabilești exact modul în care poți contribui în comunitate și cum să adaugi valoare conversațiilor din rețeua ta.

Regula numărul 4

Fii mereu creativ

Marketingul bazat pe rețelele sociale se bazează foarte mult pe distribuirea mesajelor de către consumatori. Pentru a determina oamenii să acorde atenție este nevoie de creativitate și de o explicare clară a valorii pe care o distribuie.

Regula numărul 5

Ține minte că oamenii dețin puterea

Mesajul tău către consumatori trebuie să fie foarte nișat, să rezoneze și să aducă plus valoare. În prezent, dezvoltarea relațiilor cu clienții necesită o conexiune mult mai profundă. Clienții au posibilitatea de a interacționa cu brandul tău în propriile lor condiții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categories

Recent Comments